Kategorier
Tankevekkere

Selskapslek for to

Loving couple holding hands at the bar spending time together

Et par var på «date» på Valentinsdagen. Restauranten hadde satt frem små hjertesjokolader til alle sine gjester. Paret tok med hver sin sjokolade og fant et bord. Han spiste opp sjokoladen sin. Middagen ble servert, og de spiste mens de pratet om løst og fast. Han strøk henne over kinnet, og forteller:

Helt uventet skjøv hun sjokoladen sin over bordet til meg og sa: «Du er veldig god til å vise kjærtegn.» Hun så på meg og ventet. Jeg skjønte tegninga med én gang, det var som å leke «Har’n!» Jeg måtte selvfølgelig tenke meg om, man skal ikke spøke med sånt. Jeg skjøv sjokoladen tilbake og sa: «Du er pen, du.» Og så var vi i gang: «Du er så kjekk med den nye jakka.» «Jeg liker å spise ute med deg.» «Du er en skikkelig gentleman.» Og vips, så tok hun av papiret og spiste opp sjokoladen sin. Jeg likte det!

Dette paret har skjønt det. Når den ene får en idé, trengs det bare at den andre følger opp – og den romantiske middagen går som en lek.

Relevant innlegg: Surprise!

Del dette innlegget: