Trine Huseby

PROFFDATE

Som samlivsterapeut møter jeg mennesker der de viser seg som den de er: spontan, sårbar, stolt, usikker, modig, sjarmerende. Jeg har ofte tenkt at det er lett å bli glad i dem når de er sånn, at det er sånn man skulle vært på første date.

PROFFDATE er en profesjonell tjeneste for å bli kjent «på ordentlig». PROFFDATE forestår pr. i dag ikke selve matchingen, så dere må ha match’et privat eller ved hjelp av datingtjenester. Du kan tipse din match om PROFFDATE, og er begge interessert, tar dere kontakt på post@trinehuseby.no for å avtale tidspunkt med en «proffdater»; en som er profesjonell på relasjoner og samspill, pr i dag: meg.

PROFFDATE arrangerer første date for dem som ønsker å få mer ut av en første date, enn ved tradisjonell dating.
PROFFDATE foregår i utgangspunktet på videosamtale over Teams og varer i 45 minutter, men ettersom tjenesten er under etablering, er det åpent for fleksible løsninger, f.eks:

  • For den som enda ikke har noen match, men ønsker innspill til dating generelt
  • For to personer som har blitt match’et og ønsker fysisk møte med en «proffdater». NB! Begrenset til Oslo, Sandvika eller Sundvolden Hotel
  • For etablerte par som ønsker profesjonell inspirasjon til date

Den profesjonelle har regien på samtalen, så sjekketeknikker og forberedelser kan legges til side. Den profesjonelle har én «mission» – de to som er på første date, skal:

  • FÅ VIST FREM seg selv som den man er
  • BLI OPPFATTET SOM den man er; interessant og interessert
  • FATTE GJENSIDIG INTERESSE for å bli enda bedre kjent

PROFFDATE er basert på studier som viser at kjemi blir viktigere enn utseende og relasjon viktigere enn tilfeldige møter, jf. Psychology Today

Pris og tidspunkt: etter avtale. Kontakt: post@trinehuseby.no