Trine Huseby

Kategorier
Tankevekkere

Godt nytt år!

Jeg feiret inngangen til det nye året omgitt av feststemte mennesker. Det som slo meg når jeg så meg rundt ut over kvelden, var kvinner i ulik alder som smilte og lo, beveget seg til musikken, sang, danset og flørtet – de strålte.

Dette i sterk kontrast til en hverdag preget av ansvar og alvor. Når par beskriver hva de savner i forholdet, er dette ofte et av elementene. Det er ikke bare mannen som savner henne slik; hun savner det selv. Jeg er overbevist om at kvelden ble en skikkelig påminnelse for mange par – om hvordan det er å være kjærester.

Heldigvis finnes både tradisjoner og begivenheter rigget for å at gjestene skal stråle. -For den som ikke har tenkt over det: man kan rigge for det selv… Lykke til med «rigging» i det nye året!

Relevante innlegg:
5 Reasons to Get Your Wife Out of the House and Into a Hotel
Kunsten å forføre