Kategorier
Parforhold

«Jeg er redd hun skal finne på noe tull»

Close friends sitting together and laughing
«Kona er masse sammen med en venninne som nettopp har gått fra mannen sin. Jeg er redd for hvordan det påvirker henne. Venninna har flyttet for seg selv og pusset opp leilighet, kona mi sier hun har fått det veldig fint. Hun blir veldig ivrig når hun forteller om det. Hvis hun synes det ser veldig attraktivt ut, er jeg redd hun skal tenke mye på det og finne på noe tull».

Til han som redd hun skal finne på noe tull
Du skal ikke se bort fra at hun har tenkt tanken. Venninnen hennes har gjort en dramatisk endring i livet sitt, og kona di betrakter det hele fra sidelinjen. Hvis det ser veldig attraktivt ut, vil hun kanskje leke med tanken på hvordan det ville vært om hun gjorde det samme.
Hvorvidt det går fra å være en tanke til å bli en reell vurdering, handler mest om hvordan det står til i forholdet deres.  Hvis dere har det godt sammen og hun setter pris på det livet hun lever sammen med deg, vil hun sannsynligvis legge tanken bort ganske fort.

Hvis du derimot er usikker på om hun opplever at dere har det godt sammen og om hun setter pris på det livet hun lever sammen med deg – da skal du bruke denne muligheten til å gjøre noe med det!

Hva skal du så gjøre? Her finnes det ikke ett fasitsvar. Men det som bør være utgangspunktet ditt, er å en vurdering av:

  1. Hva skal til for at hun opplever at dere har det godt sammen?
  2. Hva skal til for at hun setter pris på det livet hun lever sammen med deg?

Når du har svaret på disse spørsmålene, vet du nøyaktig hva du skal gjøre. Gå inn for det med liv og lyst. Sannsynligvis vil du få effekten ganske raskt, hvis hun allerede er spesielt oppmerksom på hvordan det står til med dere og hva hun ønsker seg.

 

Del dette innlegget: