Trine Huseby

Kategorier
Tankevekkere

Skaff deg en alliert!

Silhouette of two boys helped pull together climbing

Det kan være tungt og trått å jobbe alene, med selvutviklingsprosjekter eller parprosjekt. Jeg kjenner mange som strever i det stille, for seg selv.

Men jeg tror det er endring på gang – mange har nemlig opplevd hvilken effekt som ligger i å alliere seg med noen. Det kan være en venn, et familiemedlem, en nær kollega, en profesjonell eller en annen man har et fortrolig forhold til. Ved å fortelle om sitt prosjekt, hva man ønsker å oppnå og be om støtte, har man erfart at:

  • Noen har tro på meg
  • Jeg blir sett og får bekreftelse
  • Noen oppmuntrer når jeg trenger det
  • Jeg blir motivert av at noen følger med
  • Jeg kan få objektive innspill når jeg ber om det

Å ha en alliert kan gjøre arbeidet mer lystbetont og gi bedre resultater. -Hvem kan du teste ut som alliert på ditt neste prosjekt?

Relevante innlegg:
Hvem leser om samliv?
«Connection på Skype»
«Du forstår meg best i hele verden!»
Utdrag fra en parterapi
«Det går bra»