Trine Huseby

Om meg

Bakgrunn: Familieterapi Diakonhjemmet Høgskole, Oslo. Familieterapeut familievernkontoret på Ringerike. Personaladministrasjon og kompetanseutvikling Høgskolen i Buskerud. Kognitiv terapi Norsk Forening for Kognitiv Terapi. Klinisk sexologi Universitetet i Bergen. Samlivsterapeut Sundvolden Hotel. Spaltist i Allers’ ekspertpanel. Oppdrag for PR-Operatørene om dating. Kilde i bl.a. Aftenposten, VG, Dagbladet, Nettavisen/Side2, KK.no, Cupido. 

Jeg jobber med å hjelpe par til å få det bedre. Dette gjør jeg delvis som familieterapeut ved familievernkontoret på Ringerike og delvis som samlivsterapeut i Oslo. Jeg møter helt vanlige mennesker med ulike ønsker og behov, i ulike faser i livet. Det de alle har til felles, er at de har tatt et initiativ for å få hjelp. DET initiativet er noe av deres potensial! Med min erfaring er jeg trent i å lete etter potensial og å hjelpe par til å se hva den ene og hva den andre kan bidra med for at de i større grad skal få innfridd sine ønsker for parforholdet.

Dating har også blitt et etterspurt tema og jeg tilbyr individualsamtaler for nytt mindset og nye strategier, i tillegg til å arrangere frokostseminar på forespørsel.

Samtaler foregår i Oslo, på Teams eller ved Sundvolden Hotel/Hole. Jeg synes jeg har drømmejobben.