Trine Huseby

Kategorier
Kommunikasjon Parforhold Tankevekkere

Hvem inviterer?

Happy young couple watching movie in cinema, smiling.

Hvem skal ta initiativ til date? Hun? Han? Annenhver gang? 

Det er underordnet. Det som er avgjørende, er at den ene inviterer og den andre blir med. Og at begge tar 100% ansvar for at det blir vellykket. Det betyr at alle kjedelige temaer og alle kjipe følelser legges til side i den avtalte kjærestetiden.

Den som inviterer, har mulighet for å foreslå og planlegge aktivitet, alt fra å gå tur sammen i all enkelhet, til en helaften på byen. Det er avgjørende at man foreslår noe man tror begge vil glede seg til.

Det er en misforståelse at man må ha det bra før man har date. Man tar sin del av ansvaret og man anstrenger seg. Man kan slappe av og slippe til det kjipe når daten er over.

Par som har fått denne innsikten, rapporterer om positive overraskelser. Det blir hyggelig! Man får ikke lyst til å krangle etterpå! Det går an å skille mellom det kjipe og det fine. Vi stiller opp og gjør det som skal til.

Så blir ikke spørsmålet om vi skal på date, når eller hvordan. Hvem som helst kan ta initiativ når som helst, jo før jo bedre. Tenk ut en bra date, send melding, ring eller si det når dere treffes: «Jeg inviterer!»

Relevante innlegg:
Drømmedate