Trine Huseby

Kategorier
Kommunikasjon

To fluer i én smekk

Paar beim TRX TRaining
Et ungt par var forelsket, men hadde vært sammen lenge nok til å erfare hverdager sammen. Til tross for sin unge alder, hadde de forstått at et kjæresteforhold trenger å pleies. De hadde en naturlig og oppriktig interesse for hverandre. Begge ville trene og begge ville være ute i naturen. HER fant jenta muligheten for å slå to fluer i én smekk:

«Når vi jogger, orker jeg ikke å prate, for jeg er ikke så sprek som han. Så da spør jeg om han kan fortelle meg om noe; noe som engasjerer han eller noe som jeg ikke kan noe om. Sist vi jogget, spurte jeg om han ikke kunne lære meg om fotball, for det kan jeg ingenting om.»

Så løp de der, side om side. Han fikk fortelle om fotball, helt uten å bli avbrutt. Hun fikk konsentrere seg om å jogge og lytte. Begge hadde utbytte av treningen og begge hadde utbytte av samtalen.

Kanskje en ny innfallsvinkel når man skal gjøre noe sammen? Neste gang du legger ut på en eller annen aktivitet med din kjære; hva med å be henne/han lære deg om noe du ikke kan? Eller fortelle uavbrutt om noe som interesserer henne/ham?

Her er det muligheter for to fluer i én smekk!