Trine Huseby

Kategorier
Sex og samliv Tankevekkere

Surprise!

Woman closing his man's eyes for guessing on the street. Handsome man dreaming about real surprise.

Et ektepar var på kjærestehelg på Sundvolden Hotel, og vi hadde snakket om hvordan de viser hverandre kjærlighet.   –Og hvordan de skulle ønske de gjorde det.

Begge delte erfaringer og kom med viktige innspill. De sa det var enklere når en tredjepart styrte samtalen. Mannen svarte at han følte hun var glad i ham når hun viste ham kjærtegn. Jeg ba ham utdype; hun satt og lyttet og viste oppriktig interesse for hans synspunkter.

«Sex’en fungerer fint, egentlig. Jeg synes fortsatt hun er flott. Jeg tenner fortsatt på henne.»
«Så bra! Hva slags kjærtegn er det du tenker på? La henne få vite det.»
«Hun kunne kanskje kledd seg litt mer utfordrende. Hun er veldig opptatt av å kle seg og pynte seg og hun er alltid fin, det er ikke det. Men hun kunne vært litt mer utfordrende. Og så kunne hun tatt litt mer initiativ, sånn at ikke det alltid er jeg som må gjøre det. Hun kunne ta initiativ når hun har lyst.»
«At hun overrasket deg og kom og sa at nå er jeg klar?»

«Ja!»

Jeg fortalte om et annet par, der mannen fikk en overraskende tekstmelding på vei hjem: «Baker boller. Skal vi ta en runde når du kommer hjem?» Da han kom hjem, satte hun siste brett på benken, kun iført undertøy og forkle.

«Det hadde han likt,» kommenterte kvinnen på Sundvolden Hotel.

«Ja.» Mannen smilte.«Men det trenger ikke være så voldsomme greier. Men når man har vært sammen lenge, så har det lett for å bli det samme. Kanskje litt mer spontant?»

For den som ikke har skjønt det: han ønsker å bli overrasket. Hva er din S U R P R I S E ?

 

Relevant innlegg«Ost & sex»