Kategorier
Parforhold

Noe å strekke seg etter

glckliches PrchenHvis du vil ha noe å strekke deg etter, her er leserne sine ønsker

ØNSKER TIL KVINNEN

Jeg skulle ønske hun ville si «gå og ta deg en hvil, jeg ser du er sliten.»
Jeg skulle ønske hun ville la meg legge meg så sent jeg vil uten å kommentere på det.
Jeg skulle ønske at hun sluttet å snakke i 1. etg. mens jeg er i 2. etg. og at hun snakker høyere nå vi er sammen, siden hun vet at jeg hører dårlig. Likeså når vi sitter i bilen, når jeg kjører og hun sitter ved siden av, da kan hun snu seg og se på utsikten fra vinduet og snakke, mens jeg hører ingen ting.
Jeg skulle ønske hun ville gi meg flere klemmer og kyss, ta meg i hånden, stryke meg i håret eller på ryggen.
Jeg skulle ønske hun ville legge mer vekt på det jeg er god på, enn det jeg er dårlig på.
Jeg skulle ønske hun ville se at mine måter er annerledes enn hennes, men ikke nødvendigvis dårligere.
Jeg skulle ønske hun ville være på lag med meg overfor barna, også de gangene hun ikke er enig med meg.
Jeg skulle ønske hun ville gi meg enda mer alenetid.
Jeg skulle ønske hun ville gi meg enda mer tid sammen med venner, på jakt og på ski da dette betyr mye for meg.
Jeg skulle ønske hun forsto bedre og kunne sette seg inn i min situasjon i «mine, dine og våre barn diskusjonen,» slik at det ikke alltid er jeg som har valgt og som må tilpasse meg.
Jeg skulle ønske hun forsto bedre hva som gir meg energi, ro og overskudd og hva jeg trenger i en hverdag hvor 99% består i å gjøre det alle andre vil og være med på andres planer.
Jeg skulle ønske hun viste meg tillit.
Jeg skulle ønske at hun ønsket meg velkommen hjem med et kyss.
Jeg skulle ønske at hun lo når jeg sier noe morsomt. Det gjorde hun før.
Jeg skulle ønske hun ikke ombestemte seg når vi har lagt opp til sex. Det gir henne ganske mye makt.
Jeg skulle ønske hun la merke til alt jeg gjør.
Jeg skulle ønske hun ville være på tilbudssiden med henting osv. At når den ene må jobbe, kunne vi være et godt team.
Jeg skulle ønske at hun alltid støttet mine prosjekter.
Jeg skulle ønske hun ville være med meg på verdenscruise, som er min store drøm.

ØNSKER TIL MANNEN

Jeg skulle ønske han ville tilby seg å stå opp med barna en dag det ikke egentlig var hans tur.
Jeg skulle ønske han ville legge seg samtidig som meg litt oftere.
Jeg skulle ønske han ville gjøre noe som virkelig overrasker meg innimellom.
Jeg skulle ønske han ville gå turer sammen, bade/svømme sammen. Sykle sammen. Gjøre noe sammen som vi er to om, gjerne med fysisk aktivitet. Gå pilgrimstur sammen. Være sammen på bønnemøter.
Jeg skulle ønske vi kunne stå opp sammen og legge oss samtidig, spesielt lørdager at vi spiser frokost sammen.
Jeg skulle ønske at før han gikk fra kjøkkenet etter middag og fra stua om kvelden, kunne han se seg rundt i rommet og si til seg selv: «Finn fem feil.» Så kunne han rydde/ordne fem ting så rommet så bedre ut når han gikk – og jeg ville bli SÅ fornøyd!
Jeg skulle ønske han var litt blid om morgenen.
Jeg skulle ønske han ikke dro noen steder før vi har ordnet opp, når vi har kranglet.
Jeg skulle ønske han kunne ta en klem for en klem og ikke noe mer.
Jeg skulle ønske han ville overraske meg mer med opplegg for han og meg som HAN har planlagt, lagt til rette for og gjennomfører.
Jeg skulle ønske han ville ta initiativ til å gjøre ulike greier med barna, spesielt mine to barn, som han trenger å aktivt bygge og styrke relasjonen til.
Jeg skulle ønske han kunne være enda mer lidenskapelig i hverdagen; klemme, kysse og klå, spesielt når man minst venter det.
Jeg skulle ønske han ville spørre mer om hvordan jeg har det, ikke bare hva jeg gjør eller har gjort.
Jeg skulle ønske han ville involvere seg mer i barna mine sine liv, interesser og venner, og vise de mer hengivenhet.
Jeg skulle ønske han ville slutte å snuse og drikke mindre i festlige lag.
Jeg skulle ønske han ville lukke igjen skapdører etter seg, det koster så lite for han og betyr så mye for meg.
Jeg skulle ønske han litt oftere ville lage en kopp te til meg.
Jeg skulle ønske han ville si noe om hvordan han har det. -Krever han av seg selv å alltid være tøff og tåle? Han er tøff, og tåler svært mye. Men selv de sterkeste kan bli slitne, syke, lei, irritert. Selv har jeg et stort behov for å bli forstått. Så da gjør jeg mitt beste for at han skal forstå; «Nå er jeg så sliten at jeg legger meg litt på sofaen,» «Jeg er så stressa for alt jeg må rekke,» «Møtedagen på jobben var uutholdelig kjedelig,» osv. Slik håper jeg på å bli forstått, at han skal vite hvor han har meg i forhold til form og humør. Og det er nettopp denne kommunikasjonen jeg savner fra han. Hvis han sier han har vondt i hodet, ja så venter jeg med å be han fikse lyset. Har bussturen hjem vært forferdelig, så tar jeg opp «må gjøres listen» en annen gang. Sier han ingenting, så kan jeg jo gjette, og spørre. Men det er ikke alltid jeg er i humør til å intervjue. Og da kan det være vanskelig å møte hans behov. Og så kan han synes jeg er masete, og så kan jeg synes han er grinete, og så blir uansett ingenting gjort, og da må jeg mase igjen – ja, der var vi inne i en sirkel. Så øverst på ønskelista mi i samlivet vårt står «Si hvordan du har det.»

Relevant innlegg:
Kappes om å hedre hverandre

Del dette innlegget: