Kategorier
Parforhold

Linn og Erland på kjærestehelg

Linn og Erland

Linn Aas-Hansen Grøtberg og Erland Grøtberg har vært på kjærestehelg. Erland deler sine erfaringer:

I over ti år har jeg vært gift med kjæresten min. På den tiden har Linn og jeg blitt til en stadig voksende familie med tre små barn. Livet er fint og hverdagen hektisk. Noen ganger for hektisk. Derfor er det viktig for Linn og meg å finne små glipper av kjærestetid vi kan ha bare for oss selv.

Derfor fant vi ut at kjærestehelg på Sundvolden ville være noe for oss. Det var Linn som tok initiativet. Og det var ikke vanskelig for meg å takke ja til en rolig barnefri helg med boblebad og god mat – og ikke minst tid sammen med kjæresten min.

JacuzziIIIForventningen var enkel – men god. En hel helg alene sammen! Tid og rom for hverandre! Noen dager som skulle handle bare om oss!

Vi skjønte at forventningene ville bli innfridd med en gang vi kom til Sundvolden. Tempoet var et annet. Omgivelsene rolige. En deilig lunsj og litt alenetid hjalp oss å finne en felles hvilepuls før vi hadde den første samtalen med samlivsterapeuten Trine.

Det ble gode, trygge og fine samtaler. Trine hjalp oss til å heve oss over det travle hverdagsperspektivet og få øye på det gode og fine i samlivet vårt. Vi fant ord om hverandre som vi kjenner igjen fra hverdagen vi deler. Vi ble oppmerksomme på hva som er vår styrke. Vi lærte litt om oss selv, og mye om hvor godt vi faktisk kjenner hverandre.

En flaske champagne sto klar på rommet vårt da vi kom tilbake. Det føltes som om vi endelig var på den bryllupsferien vi aldri fikk reist på. Og vi skålte for hverandre, for etter samtalen med Trine var det lett å huske hvorfor vi engang sa ja til hverandre.

Senere på kvelden var det tid for en fireretters kjærlighetsmiddag. Rettene var like deilige som atmosfæren. Mellom rettene fikk vi tid til å fortelle hverandre hva vi setter pris på hos hverandre, en liten utfordring Trine gav oss.

Dagen etter våknet vi til frokost på rommet. Resten av dagen gikk med til ny samtale og en topptur til Kongens utsikt rett bak Sundvolden Hotel. Der oppe spiste vi nistepakken påsmurt fra Sundvoldens kjøkken, mens vi nøt utsikten over Tyrifjorden og Steinsfjorden. Vi ringte hjem til barna for å høre hvordan det sto til med dem. Det tok ikke mange timene før vi begynte å savne dem. Så snakket Linn og jeg litt om helgen, det vi hadde gjort, det vi hadde lært om hverandre, og hva vi kunne glede oss til. Langt der nede lå Sundvolden Hotel og bilen vår som skulle ta oss hjem. Ordene våre dreide mot hverdagen som ventet, like hektisk og bråkete som før. Men vi ville etter denne helgen møte den med litt roligere puls, litt dypere åndedrag og med litt mer overskudd til å glede oss over den!

Den romantiske helgen ble rett og slett veldig romantisk. Jovisst har også vi våre utfordringer og tyngre stunder. Men denne helgen var forbeholdt det sterke og det fine i samlivet vårt. For når lykken likevel ligger der hele tiden – er det godt og viktig og også gi den all oppmerksomhet en gang iblant!

Erland

Kongens utsikt 5

                                                                                                                                                                                                                                           

 

Del dette innlegget: