Kategorier
Parforhold

«Hva kan jeg bidra med?»

happy couple sharing emotions at house porch«Jeg er ikke en spennende, kreativ, impulsiv, initiativrik person. Jeg er heller ikke spesielt modig. Men jeg ønsker meg et romantisk forhold til samboeren min. Hva kan jeg bidra med for å få det?»

Til han som ønsker å bidra
Det at du stiller spørsmålet, er et veldig bra utgangspunkt! Jeg tror mange har det som deg. Det viktigste er imidlertid på plass: innstillingen din. Den er et viktig bidrag i seg selv. Sørg for å gi uttrykk for innstillingen din, så hun blir inspirert og så hun føler seg trygg på at du vil følge opp når hun tar initiativ.

Det er mange måter å bidra til et romantisk forhold på. Vil noen av disse fungere for deg?
  • Gi positiv respons når hun er «spennende, kreativ, impulsiv, initiativrik»
  • Vær oppmerksom og interessert
  • Vis omsorg
  • Foreslå kjærestehelg eller samlivskurs, der du får drahjelp
  • Kan du bruke noen av idéene du finner her?

Du tok dette initiativet – jeg har tro på deg!

Relevante innlegg:
Jeg blir så misunnelig på andre
Jeg ønsker meg litt forandring
Kjærlighetsbanken
Andres selskap – vår date