Kategorier
Familie

Har du noen gang tatt av?

couple on date having a great time and eating cotton candy

Jentene mine har blitt store, og er åpne for at moren deres har flere sider. De lurer på om jeg noen gang har fått en impuls og fulgt den, droppet plikter og bare gjort som jeg fikk lyst til. Jeg tenker meg om. Jentene blir mer pågående, spør om jeg noen gang har «tatt av litt». Jeg undrer meg høyt over hvordan det ville være for barna, hvis moren deres tok av. Jentene sier de er glade for at jeg har vært en ordentlig mamma, men nå er de store.

«Hadde ikke det vært gøy, mamma?! Har du ikke lyst til å prøve?!»

Jeg spør hva jentene tenker på, her er listen:
  • «Call in sick»: Ring på jobb og si at du ikke kommer, finn på noe skikkelig gøy i stedet!
  • Gå i butikker, kjøpe alt du vil en dag?
  • Ta første fly og dra et sted du har lyst til!
  • Full godterifest en dag!
  • Se TV hele kvelden, hvis du sovner i sofa’n; bli liggende selv om du skal på jobb neste dag!
  • Ta deg en dag der du ikke gjør noe du ikke har lyst til!
  • La tøyet stå i vaskemaskinen over natta!
  • Vafler til middag!

Noen som fikk lyst til å ta av litt?

Del dette innlegget: